18 Kasım 2012 Pazar

Keyifli Yatak Odalari







Uzun zamandir sizlerle yazilari paylasamiyorum ancak bundan sonra sizi pek bos birakmayacagim:) Bugun size en begendigim yatak odalarinin fotograflarini paylasacagim. Bu keyifli yatak odalari icin en keyifli nevresimleri Dantell magazalarinda bulabilirsiniz.

İlk fotoğraf. tam bir romantik, rüya yatakodası değil mi? Zamanında alanlar bilirler:) şamdanları Dantel mağazalarında satıyorduk. Tepsi, kadeh ve bardaklarıda başka mağazalardan temin edebilirsiniz. Nevresim takımını ve yastıklarıda tabiki bizden:) Bu renk yastıklar yaza var ancak kış rengi için çeşitli yastıklar ve çiçek yaprakları ile keyifli ve romantik yatak odaları yapabilirsiniz. Ben çok beğeniyorum. Bu arada odanıza hafif çiçek kokusu sıkmayı sakın unutmayın. Dantell mağazalarından yasemin ve leylak karışımı koku bulabilirsiniz. Alın ve az sıkın. çok koksun diye etrafı kokuya boğmayın. Ağır baharatlı parfümlerden evinizde uzak durun. Sevgilinizi, eşinizi ağır kokularla evden kaçırmayın:)))



Yukarıdaki fotoğraf 6 yastıklı Heart of Anatolia nevresim takımına ait. Takım normalde 4 yastıktan oluşuyor ancak 6 yastıklıda yatakta dolu dolu durduğu için ben 6 yastıklı olarak beğeniyorum. İsteyene 6 yastıklı olarakta yapılabiliyor. Takım el işi iğne oyalarından oluşmakta ve 350 TC yani 140 tel pamuk satane yapılmıştır. İçerisinde yatması yumuşacık ve yeni evli çiftlerin yatak odaları için süper şıktır. Hem bayan hem erkek için havlu ve bornoz grupları bulunmaktır. 


Üçüncü eklemiş olduğum resim Ninette grubuna aittir ve gelin odaları için birebirdir. Bu takımda aynı şekilde 140 tel pamuk satene yapılmıştır ve hem bayan hem erkek için havlu, bornoz takımları bulunmaktadır. Danteli makina danteli olup içinde uyuması çok keyiflidir.

Bornozu; 


Ninette ve Heart of Anatolia Dantell'in klasik koleksiyonu içerisinde bulunup halu grubunda Gri, Gül Kurusu, Bej, Ekru ve Beyaz, nevresim grubunda beyaz, ekru, bej ve gri renkleri bulunmaktadır. Öenmli bir not vermek istiyorum. Markamızın ayak paspasları normal ayak paspasları gibi değildir. içleri elyaflı ve almak istediğiniz takımın aynısıdır. Bu paspasları duş çıkışlarında kuvet veya duşakabinin önünde kullanabileceğiniz gibi aynı zamanda yataklarınızın yanına koyabilirsiniz. böylelikle uyandığınız zaman yere basmaz havluya basar teliklerinizi ve sabahlığınızı giyer öyle kalkarsınız.

Ben hayatımızı biri ile paylaşıyorsak da, paylaşmıyorsak da evimizin her zaman tertipli, düzenli ve kendimizce şıklık ne ise öyle olması taraftarıyım. Detaylar nedir aman demeyin. Detaylara özen gösterin. İnanın şıklık detaylarda saklıdır. Evinize, temizliğinize, düzeninize özen gösterin ve hayatınızdakilerin vazgeçilmezi olun...

Hepinizi şık ve keyifli evler için Dantell'e ekliyorum... Eeee ne duruyosunuz hadi buyrun:)